Om Min Ved

Om Min Ved

Din lokala vedexpert i Storstockholm. Min Ved levererar snabbt och smidigt till både privatpersoner och företag.

Min Ved levererar snabbt och smidigt till både privatpersoner och företag.

Min Ved är Stockholms bästa och mest prisvärda leverantör av björkved i 40 liters säckar med hemleverans. Vi levererar björkved till privatpersoner och företag.

Vi levererar torr ved som är färdig att eldas. Vi är noga med hanteringen av den ved som levereras ut till dig som kund och garanterar en jämn kvalitet av vårt virke. Veden håller en fuktighetshalt under 15%, vilket är perfekt för eldningen. Låg fuktighet håller även borta tråkigheter som skadedjur och mögel.

Letar du efter en seriös vedleverantör i Stockholm som värnar om både miljö och sina kunder så är du i trygga händer hos Min Ved. Låt oss hjälpa dig med leveransen av din ved!

Beställ ved från minved.se!

Upplev förstklassig björkved med snabb leverans i Stor Stockholm. Vi levererar till hela storstockholmsregionen med Postnummer mellan 10 xxx-19 xxx, med undantag för öar med färjeanknytning.  Hör av dig till oss för att veta mer!

Köpvillkor